Мбапе: Все още не съм решил за бъдещето си

Вижте какво каза той

Мбапе: Все още не съм решил за бъдещето си

Килиан Мбапе заяви, че все още не е решил за бъдещето си, като спекулациите продължават да циркулират около евентуален трансфер в Реал Мадрид.

При по-малко от шест месеца до края на договора му с Пари Сен Жермен, френската звезда е свободна да разговаря с други клубове от януари насам, но все още не е обявил дали остава или ще напусне парижани. И тази несигурност ще продължи поне още месец, като Мбапе подчерта, че ще изчака изиграването на двата осминафинални сблъсъка от Шампионска лига между ПСЖ и Реал.

„Все още не съм взел решение. Фактът, че ще играя срещу Реал Мадрид променя много неща, мисля. Дори и ако сега съм свободен да правя каквото искам, няма да разговарям с опонент или нещо подобно. Фокусиран съм върху това да победим Реал Мадрид и да се опитам да направя разликата. Ще видим какво ще стане след това“, каза той за Amazon Prime след убедителната победа над Лил с 5:1 като гост в Лига 1 – мач, в който Мбапе реализира 20-ия си гол от началото на сезона във всички турнири.

Световният шампион с Франция е дългогодишен фен на Реал и израснал, идолизирайки легенди на Кралския клуб като Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо. Чувството изглежда е взаимно в последните месеци, като президентът на „белия балет“ Флорентино Перес не крие възхищението си от французина. Въпреки това, старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино продължава да се бори да задържи Мбапе в клуба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки