Гълъбинов влезе от пейката при победа на Реджина (ВИДЕО)

В друг мач от кръга българският национал Атанас Илиев влезе в 73-ата минута при успеха на Асколи

Гълъбинов влезе от пейката при победа на Реджина (ВИДЕО)

Българският нападател Андрей Гълъбинов влезе като резерва при успеха на неговия Реджина с 1:0 над гостуващия Пиза в двубой от 26-ия кръг на Серия “Б”. Той се появи в игра в 61-ата минута, когато замени Адриано Монталто. Победният гол беше отбелязан още в 12-ата минута от Жереми Менес.

Междувременно, родният защитник Валентин Антов остана на пейката на Монца в 13-и пореден мач, като този път отборът му допусна домакинска загуба с 0:1 от Лече. Масимо Кода вкара единственото попадение в срещата от дузпа в 56-ата минута.

В друг мач от кръга българският национал Атанас Илиев влезе в игра в 73-ата минута, появявайки се на мястото на Ерамо при домакинската победа на неговия Асколи с 2:1 над Кротоне. Преди това противниковият тим беше повел в резултата след гол на Бен Коне в 54-ата минута. Впоследствие обаче “кълвачите” постигнаха пълен обрат с помощта на други две свои резерви. В 84-ата минута Никола Фаласко изравни, а в 90-ата Фабио Майстро пропусна дузпа, но при добавката успя да вкара решаващото попадение в двубоя.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки