Усик: Телевизията промива мозъци

Украинецът вече се подготвя за реванша с Антъни Джошуа

Световният шампион на WBA Super, WBO, IBF и IBO в тежка категория Александър Усик не вярва на информацията, която се разпространява по телевизията.  

Бившият шампион в полутежка категория прекара месец в родината си по време на войната с Русия. Сега той получи разрешение да напусне страната си, за да се готви за реванш с Антъни Джошуа. 

Говори се, че втората среща между Усик и Джошуа ще се случи в края на юни в Саудитска Арабия. Александър не гледа телевизия и не следи медиите, за да се информира за Украйна. Той предпочита да черпи информация от първа ръка и държи връзка с братята Владимир и Виталий Кличко.

„Цялата информация, която излиза от телевизора е твърде невярна. Преди години беше доказано, че това е създадено, за да се контролират хората. Получавам информация от първа ръка. Не съм гледал телевизия от години. На практика не чета новините, защото знам, че там има много лъжи. Получавам информация от източника, защото отдавна разбрах, че телевизията е голяма купчина глупости, които промиват мозъка. Трябва да четете книги, правилната литература. Развивайте мозъците в правилната посока, а не гледайте телевизия. Хората са мързеливи. Те не искат да четат, да се развиват, а да гледат телевизия и да вярват на това, което казват там. Затова понякога има някакви разправии между хората. Единият каза едно, вторият - друго. Къде го чу ? Видях го по телевизията“, каза Усик в интервю за канала TipsportYouTube.

 
 

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки