Юсеин: Третата титла е само черешката на тортата

Вижте какво каза тя

Третата титла е само черешката на тортата. Това заяви европейската шампионка по борба Тайбе Юсеин. Нашата състезателка ликува за трети път с европейското злато в кариерата си след 2018 и 2019 на шампионата в Будапеща, Унгария.

"Третата титла е само черешката на тортата, показа ми, че вървя по верния път, и че все още мога много да дам на борбата. Продължавам да добавям отличия към колекцията си, макар че не ги броя колко са. Но ми липсва едно – златният олимпийски медал, което ми дава мотивация да продължавам“, започна тя.

„Да, сега съм доста по-опитна в сравнение с предишните две титли, които спечелих през 2018 и 2019. Но напрежение винаги има преди всяка среща. И то е дали ще мога да се справя с емоциите. Радвам се, че успях да се абстрахирам от напрежението, което най-вече падна върху мен преди първенството (б.р. конфликтът с Биляна Дудова). И успях да покажа на какво съм способна. Успехът трябва да се изстрада. Посвещавам тази титла на българската борба. А това, което си пожелавам, е да имам спокойствие и поле за изява на тепиха“, завърши Юсеин.

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки