Тайсън Фюри нокаутира Дилиан Уайт и намекна, че се отказва от бокса (ВИДЕО)

"Циганският крал" вече няма какво да доказва на никого

С десен ъперкът Тайсън Фюри прати на земята Дилиън Уайт в шестия рунд и реферът реши да маркира ТКО в полза на шампиона на Световния боксов съвет, което прати в екстаз повечето от 94-те хиляди зрители на “Уембли”.

 

Циганския крал не остави съмнение в превъзходството си на ринга срещу сънародника си претендент, който пък изглеждаше изморен още от втория рунд и сякаш бе въпрос на време да поеме тежко попадение и да не успее да се съвземе от него.

Фюри надделя в дуел, лишен от интересни и интригуващи моменти, но тактически успя да наложи преимуществото си и да дочака удобния шанс да нанесе решителен удар. Битката едва ли ще се запомни с нещо друго, освен с това, че може да е последна за ирландеца, който предупреди (за пореден път) че ще се откаже след нея.

 

Уайт разочарова значително с представянето си, тъй като очакваше от около 3 години шанса си да се бори за световната титла, но бе нокаутиран.

 
 Фюри заяви след мача, че още след края на трилогията с Дионтей Уайлдър е искал да приключи кариерата си, но е съгласил на още един двубой, защото го е дължал на британската публика. След този триумф на "Уембли" обаче той е уверен, че е "заслужил" да се оттегли. 

Актуално

18:30 12/08 ЧЕРНО МОРЕ - ПИРИН 1:0
21:00 12/08 ХЕБЪР - СЛАВИЯ 0:3
21:30 12/08 Фрайбург - Борусия Дортмунд

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки