Обединителен двубой връща Фюри в бокса

Цигански крал има баланс от 32 победи (23 с нокаут) и 1 равенство в професионалната си кариера

Парис Фюри, която е съпруга на непобедения световен шампион на WBC – Тайсън Фюри, е една от основните причини, поради които Циганския крал реши да се оттегли от професионалния спорт. Това се случи след като Тайсън записа поредна победа, този път с нокаут над Дилиън Уайт пред рекордна за 21-и век публика на подобен род спортно събитие! Въпреки това, тя сподели преди медии, че не е изключено нейният съпруг да се завърне за обединителен сблъсък на световните титли в тежка категория!

„Светът видя, че Тайсън вече е направил достатъчно. Той е най-добрият и го доказа отново. Бих искала Тайсън да приключи с бокса. Празничната част след победите е страхотна, но подготовката за битките е нещо ужасно. Предпочитам той да си остане вкъщи. Той няма какво повече да доказва. Единствената причина Тайсън да е готов да се върне, е да проведе битка за обединяване на титлите. Това би било единствената причина, защото той вече е доказал всичко “, сподели Парис Фюри пред „talkSPORT“.

Обединителен двубой би означавал сблъсък между Фюри и победителят от реванша за световните титли на WBA Super, WBO, IBF и IBO, който ще противопостави през юли Олександър Усик и Антъни Джошуа. Тайсън Фюри има баланс от 32 победи (23 с нокаут) и 1 равенство (срещу Дионтей Уайлдър). Той се намира в серия от 5 поредни успеха на профиринга (над Том Шварц, Ото Валин, Дионтей Уайлдър (2 пъти) и Дилиън Уайт.

Актуално

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки