Наполи взе своето при визитата си на "биковете" в Торино (ВИДЕО)

Фабиан Руис вкара единственото попадение

Наполи взе своето при визитата си на "биковете" в Торино (ВИДЕО)

Наполи стигна до минимална победа с 1:0 при гостуването си на Торино в двубой от 36-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата бе дело на Фабиан Руис, който се разписа в 73-ата минута.

Наполи изгуби шансове да се бори за титлата в Италия и в момента заема третото място със 73 точки. "Биковете" от Торино пък са 10-и с 47.

Първият добър шанс в двубоя бе за Торина. В 8-ата минута Давид Оспина трябваше да показва рефлекс след изстрел с глаава на Андреа Белоти.

В 25-ата минута Лоренцо Инсиние центрира в наказателното поле, но там нямаше негов съотборник на правилното място, който да засече топката.

В 61-ата минута Инсиние стреля от точката за дузпата, но ударът му не бе достатъчно силен и Етрит Бериша успя да го спаси. Три минути след това отново италианският национал главен герой в събитията на терена, но самостоятелният му рейд завърши с блокиране от защитник.

В 68-ата минута Андреа Белоти пропусна златен шанс да даде преднина на Наполи. Нападателят имаше пространство да стреля, но прати топката покрай левия страничен стълб.

В 73-ата минута Наполи откри резултата. Фабиан Руис тръгна сам в атака, влезе в наказателното поле и прати топката зад гърба на Бериша с изстрел в долния ляв ъгъл.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки