Тити Папазов: Левски не е Барса, но бие ЦСКА

"1:0", даде точната си прогноза баскетболният треньор

Тити Папазов: Левски не е Барса, но бие ЦСКА

„Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди. А финалът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, но се надявам да победим. Победа за феновете“, заяви баскетболният треньор Тити Папазов, който е много силно обвързан и с футболния Левски

Мачът за Купата на България на 15 май, неделя, от 17.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Тити Папазов беше специален гост в предаването „Арена спорт“. Той взе отношение по повод създаването на новата фенска организация „Левски на левскарите“, която ще има за цел подпомагане дейността на клуба. Тити Паппзов даде като пример за подобни формации тима на Барселона.

„Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска, той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Ние много трудно ще копираме Барселона, защото те не са акционерно дружество. Любовта на сините фенове обаче е огромна, трябва да се взимат предвид световните практики. Но трябва да има и ясни правила. Единствените обединяващи фигури може би в Левски в момента са Наско и Мъри. Най-важното е да има постоянство, за да имаш глас, трябва три години да си плащал членския си внос, три години без прекъсване. Така е в Барселона“, коментира Тити Папазов.

„Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри сега. Няма връщане назад. Всички чакат мача на 15 май“, коментира още баскетболният специалист.

Запитан за треньорския дуел Алан Пардю – Станимир Стоилов Тити Папазов каза: „Безспорно този треньор е високо ниво специалист, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи максималното, но се надявам да не е достатъчно. Моето мнение е, че Стоилов има огромен опит в такива битки.“

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки