Мишо Вълчев с прогноза за NOVSPORT кой ще вземе купата

Левски не е точното място да се обиграваш, твърди бившият нападател и треньор

Мишо Вълчев с прогноза за NOVSPORT кой ще вземе купата

Михаил Вълчев е роден на 13 октомври 1956 г.. Той бивш български футболист, нападател. Клубна легенда на Левски (София), където играе между 1981 г. и 1986 г. За Левски записва общо 177 мача и 109 гола във всички турнири. Един от най-добрите реализатори на клуба за всички времена. През 1998 година като треньор на Левски печели купата на България. Във финалната среща Левски побеждава ЦСКА с 5:0.

Мачът с Черно море

Стана здрав и сериозен мач. Имаше положения и пред двете врати. Левски вкара един гол и спечели. Черно море имаше също положения, но Николай Михайлов показа класа и не допусна попадение. Този път срещата между двата отбора не беше толкова твърда, както преди месец на Герена, но отново имаше по-твърди сблъсъци. Отборът на Черно море има стил на игра и може да затрудни всеки противник. Левски обаче с всеки мач израства все повече и повече и очаквам още силни игри до края на сезона.

Финалът за купата

В Левски има еуфория и отборът е в добро състояние, особено след победите над Черно море и Ботев.
„Сините“ ще играят добре и очаквам да вкарат повече попадения. Мъри знае как това да се случи. Трябва да се пресира противникът и да се покаже агресия. Сигурен съм, че ще стане хубав мач и Левски ще победи. Трябва отборът да продължи да се бори за третото място и да играе през лятото в европейските клубни турнири. Този мач не е по-различен от останалите. Не трябва да се обръща внимание на един конкретен футболист. Футболистите на Левски трябва да бъдат внимателни и да нападат. Няма какво да се губи, когато пресираш. Трябва освен агресията да имаш и идея, която ще идва от халфовата линия и защитниците, които помагат с изнасянето на топката. В последно време ми прави впечатление, че има повече желание и мотивация в отбора. Всички играят на върха на възможностите си. Точно това иска Станимир Стоилов и ги накара да го направят. Левски играе нападателен футбол и показва добра организация във всички фази на играта. Имам прекрасни спомени от финалната среща срещу ЦСКА през 1998 година, когато победихме с 5:0 ЦСКА и спечелихме купата. Сега пожелавам на Левски отново да триумфира с тази купа. Няма да бъде лесно, защото такива мачове не се прогнозират и има неочаквани резултати и обрати, но състоянието на Левски е по-добро от това на ЦСКА в момента.

Завръщането на Ивелин Попов

Ивелин Попов е играч с много опит и наистина големи качества. Той определено ще помогне на Левски и Станимир Стоилов знае това. Мъри е отлично запознат с характеристиката на Попето, а и съм сигурен, че футболист като него има много какво да даде на „сините“. Бившият национал на България е остър, често излиза на голови ситуации и бележи. В немалко мачове Левски изпитваше затруднения пред гола. Сега Уелтън бележи, Бари също върши много работа, но няма голяма ефективност при попаденията. Мисля, че Ивелин ще помогне с реализирането на положенията пред противниковата врата. Той притежава много класа и съм на мнение, че сравнително бързо ще се адаптира на "Георги Аспарухов".
Ще разберем дали ще успеят от щаба да синхронизират опитните играчи като Жоро Миланов, Попов и по-младите. Когато целите са високи, трудно се дава път на младите, трябва да притежават много качества. Мъри знае кога трябва да дава шанс на по-неопитните в отбора. В някои мачове, когато имаме комфортен аванс, може спокойно да им се гласува доверие. Няма лошо Стоилов да рискува с младите, но Левски не мисля, че е точното място да се обиграваш. Разбира се, трябва да се дава шанс и на нашите юноши.

Бъдещето на Филип Кръстев

Филип Кръстев игра добре за Левски в много мачове. Той е човекът, който организира нещата в стил плеймейкър. И преди съм го казвал, че е по-добре такива играчи да са собственост на отбора, а не под наем. Но ситуацията е деликатна. Играчи под наем трябва да дърпат целия отбор напред, да го носят на гърба си. Ако се стигне до неговото напускане, ще трябва да се намери достоен негов заместник. Кръстев върши много работа и е техничен футболист. Ако не остане той, трябва да се намери друг.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки