Стърлинг решава бъдещето си следващия месец

Вижте подробности

Стърлинг решава бъдещето си следващия месец

Рахийм Стърлинг не бърза да вземе решение относно бъдещето си, като според информациите той няма да седне на масата за преговори с Манчестър Сити до мачовете на Англия от Лигата на нациите през юни.

След спад в самочувствието и формата, английският национал показа добри игри в последните срещи на „гражданите“. Той навлиза в последната година от контракта си на „Етихад“, но според The Athletic няма да разговаря с ръководството на клуба до лятото. Според информациите, Стърлинг иска да продължи кариерата си в Сити, но иска уверения, че ще играе по-често в мачовете на тима.

Докато той изигра 47 двубоя във всички турнири този сезон, нападателят на Сити влезе късно от резервната скамейка и в двата мача при драматичното отпадане на тима от полуфиналите на Шампионска лига от Реал Мадрид. На 27 години той иска да бъде въвлечен в големите мачове и според The Athletiс „ако напусне Сити, неговата цел ще бъде да се присъедини към един от най-титулуваните отбори в Европа“. Арсенал и Тотнъм са склонни да го привлекат в редиците си, но изданието добавя, че самият играч няма особено желание да преминава в един от лондонските тимове.

Стърлинг е концентриран върху последните два мача от сезона на Висшата лига. Сити са в полпозишън за четвърта титла в последните пет кампании, като се нуждаят от четири точки срещу Уест Хем и Астън Вила, за да си гарантират трофея, без значение от това, което направи Ливърпул в оставащите си срещи. След края на сезона Стърлинг ще премести фокуса си върху квартета от мачове на Англия в Лигата на нациите – на два пъти срещу Унгария, и по веднъж с Германия и Италия. Впоследствие ще преговаря и с клуба си за своето бъдеще.

Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки