ЦСКА преговаря с петима треньори

Вижте подробности

Ръководните фактори на стадион „Българска армия“ са влезли в контакт с петима чуждестранни специалисти в последния месец, пише „Тема Спорт“.

Още след напускането на Стойчо Младенов бяха направени опити в Борисовата градина да бъде доведен млад, но същевременно опитен треньор, като тогава в София за преговори бе сърбинът Саша Илич. Тогава до развръзка не се стигна и начело на тима застана Алън Пардю, но от „Армията“ продължиха да опипват почвата около евентуален нов наставник за следващия сезон. Разговори с чуждестранни специалисти е имало и след като беше обявено, че британецът Пардю ще води тима и догодина.

Сондажи са направени около бившия играч на ЦСКА и настоящ треньор на Жрински Мостар Сергей Якирович и наставника на Раднички Крагуйевац Ненад Лалатович. Водени са разговори и с испански мениджър, както и още един чужденец. Засега обаче няма напредък с нито един от специалистите, като се очаква яснота по треньорския въпрос на „Армията“ да има до 10 дни. Както „Тема Спорт” писа, чужденец ще води отбора през следващия сезон.

Актуално

18:00 25/06 Левски - Академия Пандев 3:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки