Борислав Михайлов: БФС е финансово стабилен за следващите 4 години

"Обединени сме пред предизвикателствата", заяви той на Конгреса на централата

Борислав Михайлов: БФС е финансово стабилен за следващите 4 години

Десетият конгрес на БФС започна с приветствие на президента на Борислав Михайлов, който отбеляза основните моменти в последния период от своето управление.

Той натърти на въведената дигитализация в централата, която облекчава работата на всички при регистрирането на играчите и картотекирането. Крайният резултат от сериозната работа в детско-юношеския футбол е  класирането на юношите до 17 години на Европейското първенство в Израел, което се провежда в момента.

"Промените в нашия футбол се случват след пълното проучване на проблемите и взимане под внимание на мнението на всички заинтересовани страни. Подготвяната стратегия за следващия четиригодишен период е изготвена именно върху тази база и е реализирана от младите и мотивирани хора в екипа на БФС”, заяви още Михайлов.

"Ще чуете всичко това в моя отчет за последния период, както и ще ви предложим за гласуване рамков бюджет за следващия четиригодишен период. БФС влиза в следващите четири години финансово стабилен и е обединен пред предизвикателствата”, каза още Михайлов при приветствието си от трибуната.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки