Гонзо отговори ударно на Бербатов и Руди!

Вижте подробности

Техническият директор на българския футболен съюз Георги Иванов реагира гневно срещу атаките на Димитър Бербатов към ръководството на БФС на пресконференция по-рано днес. Гонзо отвърна и на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, който също от днес няма да заема спорта, след като лидерът на издигналата го партия "Има такъв народ" изтегли всичките си министри от управлението.

 - Господин Иванов, как ще коментирате днешната пресконференция на Димитър Бербатов? Чуха се много обвинения към ръководството на БФС?

- Не съм слушал какво е казал кандидатът за президент, но това, което прави преди мачовете на националния отбор е недопустимо. Не може да размахваш компромати ден след ден. Никой не е прокопсал с изваждане на компромати и лични неща. Ако така смята да ръководи някога си футболния съюз, много е далече от истината.

- Има ли Димитър Бербатов качества да управлява футбола ни?

- Първо да видим дали може да работи нещо, а след това дали може да управлява нещо. След като феновете на ЦСКА и ръководството на клуба искат Бербатов за президент на БФС, предлагам им, да го вземат за изпълнителен директор, спортен директор, за треньор... Но съм убеден, че и те не са сигурни, че може да се справи. Да поработи някъде, за да видим дали става за нещо. Тогава да дава коментари за каквото и да е било.

- Министърът на младежта и спорта Радостин Василев също атакува ръководството на родния футбол...

- За кого става въпрос? За собственика на спорта ли? Радостин Василев няма никакво касателство към българския футболен съюз. Няма един доволен президент на федерация от работата му, но той говори и дава интервюта за футбола. Това не е негова работа. Да вземе да си гледа работата, за която е назначен, а не да обръща внимание на неща, които не са негова работа.

- Преди малко стана ясно, че той повече няма да е министър на спорта. Това добре ли е?

- От това, което наблюдавам, той нямаше дълго да е министър. Голямото ми учудване е кой е сложил този човек за министър на спорта!!!

- Легендата на ЦСКА Петър Жеков се изказа срещу вас и работата ви. Каза, че не знаете таблицата за умножение.

- Изобщо не ме интересува какво казва Петър Жеков. Повече от 10 години този човек е деградирал тотално. Моля вас журналистите да не му се обаждате след 18:00 часа, защото на следващия ден не помни какво е казал. Съжалявам, че такива футболисти се излагат по този начин. Пожелавам му да е жив и здрав и много бъдещи успехи.

"Блиц"

Още от HOME

Защитникът похвали представянето на младия си съотборник

Варненки победиха Хектор с 3:0 гейма

Спелекционерът на Полша говори преди сблъсъка с Франция

Алиу Сисе е болен и не е сигурно, че ще се възстанови до неделя

"Няма да се предаваме", заяви халфът на Байерн Мюнхен

Нападателят изигра последния си мач за Черно море днес

Вижте подробности

"Играхме плахо, което не е типично за нас у дома", заяви той

Един от най-големите таланти на "червените дяволи" не смята да продължи

Актуално

15:00 03/12 ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКО (ПД) 3:1
12:00 03/12 СЛАВИЯ - БОТЕВ (ПД) 2:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки