Данаил Ганчев поема властта в ЦСКА

"Поемам управлението в мои ръце", казал той

Данаил Ганчев поема властта в ЦСКА

Данаил Ганчев е новият силен човек в ЦСКА. Това е заявил самият той на срещата с феновете от Велико Търново в петък. Новината разкрива привърженик, който лично е присъствал на въпросната среща.

„Поемам управлението в мои ръце. Това е основната причина за нашата обиколка в страната. Осъзнаваме, че в последните години допуснахме много грешки, за които се извиняваме. Една от най-големите беше, че занемарихме комуникацията с феновете. Затова и сега сме тук, за да започне тя постепенно да се възстановява. Клубът ще има нова политика, като първите стъпки бяха направени в последните няколко седмици“, заявил Данаил Ганчев на срещата между него, изпълнителния директор Филип Филипов и фенове на ЦСКА от Велико Търново.

Събитието бе второ от обещаната обиколка на червените шефове из България. Първото подобно се състоя в Панагюрище, а на него също бяха признати много от грешките в управлението на клуба, допуснати в последните години.

В последните няколко сезона Данаил Ганчев постепенно бе натоварван с все повече отговорности на „Армията“, въпреки че всички ключови решения продължаваше да взима неговият баща. Явно от новия сезон това ще се промени. Именно и Данаил е главната движеща сила в работата по реконструкцията на стадион „Българска армия“, като той и Филип Филипов проведоха множество срещи в Министерството на спорта в последните месеци.

Любопитното е, че от Борисовата градина вече на два пъти индикираха, че Ганчев-младши вече е новата силна фигура в клуба. В края на миналия месец направи впечатление, че в анонса за предстоящата обиколка на страната присъстваше цитатът „Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов…“. На 23 март пък бе декларирано, че „сензационните новини, че един от собствениците на клуба Данаил Ганчев е присъствал на заседанието на Изпълкома на БФС са нелепо скалъпени медийни партенки“.

Както е известно, ЦСКА има трима акционери – Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и Христо Стоичков. Не е изключено в близките месеци и Данаил да получи дял, след като се превръща в централна фигура на „Армията“. Той е 35-годишен и от лятото на 2016 година участва в управлението на ЦСКА, като правомощията му с времето се увеличаваха.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки