Илиан Илиев каза за NOVSPORT целите на Черно море

Във Варна чакат още един нападател от чужбина до старта на първенството

Илиан Илиев каза за NOVSPORT целите на Черно море

Отборът на Черно море завърши с подготвителния лагер преди старта на новото първенство в Банско. Тимът на Илиан Илиев изигра и три контроли загуби от Локомотив Пловдив 0:1 и от Академия Пандев с 1:2 и победи Хебър с 2:0. До края на подготовката Черно море има още три проверки с отборите на Созопол, Етър и Добруджа. Ето какво каза той за NOVSPORT.


Подготовката

Приключихме с тренировките в Банско. Периодът беше доста натоварващ, имаше добри условия за работа и натоварващи тренировки, но този перииод е такъв - натоварващ. Предстои ни още две седмици работа, в които се надявам да изчистим всички елементи. Едва ли ще ни стигне времето, то е малко, но ние не може да променим нищо, защото новото първенство е близо.

Контролите

Много е важно в този период да интегрираме в тима новите попълнения. Знаете, че Черно море бе напуснат в края на сезона от доста футболисти. Новите трябва да свикнат с начина на игра на тима, особено в дефанзивен план да си знаят мястото. Няма много време до началото на първенството и затова новите попълнения трябва да ги интегрираме възможно най-бързо.
Няма много време до началото на сезона. Ще изиграем още три проверки и се надяваме по-бързо новите футболисти да се адаптират.

Селекцията

Чакаме един нападател. Крило. Там ни напуснаха хора, които играеха в Черно море. Ще привлечем чужденци. Иначе имаме и наши момчета, на които ще разчитаме. Васко Панайтов вече е готов, игра два мача по 45 минути. Капитанът Даниел Димов ще се възстановява още доста време. Може да се оправя от два до шест месеца, но се надявам бързо да се оправи. Има и други момчета с проблеми.

Новото първенство

Не зная дали ще бъде по-интересно новото първенство с по-голям брой отбори. На края ще стане ясно дали тази промяна е била от полза, когато видим кой къде ще завърши сезона.

Целите

Искаме да играем като равен с равен с всеки един противник у нас. Желанието ни е да играем еднакво успешно като домакин, но и като гост. Това, което постигнахме миналата година, да го затвърдим. Имахме почти еднакъв брой спечелени точки като домакин и като гост. Имахме най-добрата защита в първенството. Това е предпоставка за добро представяне. Въпреки, че ни напуснаха хора в тази зона като Дробаров и Пабло. Трябва да бъдем по-убедително и резултатни като домакини. Именно във Варна трябва да взимаме повече точки. Именно там миналия сезон изпуснахме третото място още в редовния сезон. Ако бяхме си взели половината от точки, които изпуснахме с равенства още тогава щяхме да завършим редовния сезон на трето място. Именно това трябва да подобрим със сигурност.

Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки