Катастрофа за ЦСКА, падна 0:4 от румънски средняк (ВИДЕО)

"Червените" са в трагично състояние

ЦСКА загуби катастрофално с 0:4 от румънския Сепси в четвъртата си и последна контрола по време на летния си подготвителен лагер в Австрия. 

Румънците поведоха още в четвъртата минута. Димитър Евтимов излезе да пресече дълга топка, но кълбото пропадна на крака на Козмин Матей, който се ориентира бързо и с лекота изведе своя тим напред в резултата.

 Ситуацията се влоши още повече, след като в осмата минута авансът на Сепси бе удвоен чрез Бранислав Нинай, който се възползва от лошата подредба на "червените" бранители и наказа Евтимов. 

След 35 минути игра капитанът на "червените" - Иван Турицов, отправи центриране към Махмутович, който обаче се размина с топката и не последва нищо опасно за Роланд. 

В края на първата част Амос Юга допусна грешка при разиграването, което позволи на Сепси да организира скоростна контраатака, завършила с втори гол на Козмин Матей.Пет минути след подновяването на играта влезлият след почивката Марк-Емилио Папазов отправи изстрел, но кълбото прелетя покрай вратата на противника.

Малко след това отново Марк-Емилио Папазов бе на точното място, за да засече центриране на Лазар Туфекджич, но отиграването му не затрудни стража на Сепси, а впоследствие и страничният съдия вдигна флага си за засада. 

Въпреки по-добрата игра на "червените", Сепси покачи до 4:0 след прекрасна атака, завършила с гол на Каталин Головца.
 

Така "армейците" си тръгват от Австрия след три загуби от четири мача, а единствената им победа остава тази с 5:3 над Каметен.

СТАРТОВ СЪСТАВ: 

ЦСКА: 
25. Евтимов, 19. Турицов (к), 22. Махмутович, 6. Петров, 13. Минков, 21. Юга, 5. Варела, 7. Баи, 28. Морено, 30. Вилдсхут, 14. Кръстев 

Треньор: Саша Илич 


Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки