Назарян посвети европейската титла на личния си треньор

Следващата голяма цел ще бъде световното първенство за мъже в Белград през септември

Европейският шампион по борба класически стил Едмонд Назарян посвети титлата на своя личен треньор Емил Иванов.

"Тази европейска титла е подарък за моя треньор Емил Иванов, който днес има рожден ден. Благодаря му за неговите усилия, време и страхотния труд, който влага в мен. Той ми дава много и с негова помощ ще постигнем най-добрите резултати", заяви той при завръщането си в София. 

Назарян уточни, че неговият баща е наблюдавал схватките от трибуните, но въпреки това е чувал неговия глас.

"За мен е по-добре той да е на трибуните, защото има много напрежение, други емоции, които малко пречат. Мисля че е по-добре той да гледа отстрани. Баща ми е много емоционален, но умее да ми дава нужната енергия в определени моменти. Винаги чувам неговия глас в залата. Искам да благодаря на треньорите в националния отбор – Юлиян Георгиев, Тарек Абделслам, на спонсорите – фамилия Ганчеви, които ни създават идеални условия за подготовка", продължи българският национал.

Следващата голяма цел за Назарян ще бъде световното първенство за мъже в Белград през септември.

"Дотук изпълнихме целите си. Щом има титла, значи сме били добре подготвени. Сега идват световните титли, олимпийската... Да, съперниците ми вече имат респект, усеща се, но аз трябва да си водя моята борба и да прилагам определена тактика към всеки един съперник. Сега руските борци ги нямаше, но не само те са силни в борбата. Азиатците също са класа. Световното е по-различно и подготовката трябва да бъде по-различна. Няма да бъде лесно, но ще се подготвяме", завърши Назарян.

Актуално

21:00 11/08 ЛЕВСКИ - ХАМРУН 2:5 след дузпи
21:45 11/08 СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА 0:2

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки