Появи се възможност за нова битка Магомедов - Багов

Вижте подробности

Основателят на чеченската лига ACA Майрбек Хасиев призна, че руските бойци Али Багов и Рашид Магомедов могат да се бият отново. Багов и Магомедов се срещнаха на 22 юли на турнира ACA 141 в четвъртфиналите на турнира в лека категория.

Преди петия кръг Хасиев влезе в клетката и дисквалифицира и двамата състезатели за пасивна битка. Майрбек ги обвини, че са участвали в уреден бой, но сега даде задна и промени мнението си, пише mma.bg. 


Хасиев няма да им даде заплати за последната битка, но е готов да им прости и да даде още един шанс. "Тогава категорично заявих, че Багов и Магомедов няма да участват в турнира. Но както се казва, всяка кола има задна скорост. Ако са готови по някакъв начин да променят ситуацията, като признаят, че това не беше битка. Всички го видяхме - това е просто смешно. Предполагам, че аз щях да се представя много по-добре на моята възраст от тях двамата. Багов е готов да поправи грешката, той е готов да говори.

И двамата трябва да признаят, че това не беше бой. Не казвам, че беше уреден двубой. Премахвам този артикул. Но, без съмнение, беше такава приятелска, другарска битка: „не ме бий, няма да те бия“. Това не беше битка, а спаринг. Ако са готови да направят още една битка в турнира, тогава трябва да говорят. Трябва да направят това възможно най-скоро и да ни информират в близко бъдеще. За последния двубой няма да се плащат хонорари на Багов и Магомедов. Те ми продадоха продукт, който не струва нито стотинкаНека ми дадат нормален двубой, нека се представят нормалноГотови сме да обсъдим хонорари при същите условия.", каза Хасиев пред руските медии.

Трябва ли да има втора битка ?

Още от Бойни спортове

Очаква се ирландецът да е готов за новиге битки през 2023 г. след повече от година пауза

Вижте подробностите тук:

Бившият световен шампион иска да се боксира с британската топ звезда

Вижте подробности за представянето на младите ни спортисти в Монтесилвано

За първенството в Ташкент са заявени 584 състезатели от 87 държави

Вижте подробности

Вижте ранглистата на международната федерация по борба

Дългоочакваният сблъсък няма да е в края на тази година

„Циганския крал“ нарече британеца „глупак“ и „страхливец“

Актуално

19:45 05/10 Лайпциг - Селтик 3:1
19:45 05/10 Залцбург - Динамо З 1:0
22:00 05/10 Челси - Милан 3:0
22:00 05/10 Реал М - Шахтьор Д 2:1
22:00 05/10 Ювентус - Макаби 3:1
22:00 05/10 Бенфика – ПСЖ 1:1

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки