Ирландците почнаха с номерата срещу ЦСКА

Вижте подробности

Ирландците почнаха с номерата срещу ЦСКА

Неприятни ирландски номера изненадаха ЦСКА още при пристигането в Дъблин преди реванша от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс.  

След изморителния четиричасов полет „червената“ делегация трябваше да чака почти час в самолета на пистата. Първо домакините не можеха да намерят стълба. След 30-ина минути все пак такава дойде, но се оказа, че автобусът може да побере само половината от хората, пише Труд. 

Нужен беше още почти половин час, за да дойде втори рейс. 

 
Оказа се, че на международното летище в Дъблин имат и сериозен проблем с персонала. Затова бяха предупредили футболистите да си вземат по един екип в ръчния багаж, защото не е ясно кога ще излезе големият. Поне футболистите тръгнаха сравнително бързо. За останалите обаче ужасът продължи много по-дълго.

Делегацията на ЦСКА поведе Данаил Ганчев, синът на собственика Гриша Ганчев. От ветераните присъстваха Георги Велинов и Петър Жеков. Нямаше ги Димитър Пенев и Димитър Якимов.

Според букмейкъра INBET ЦСКА е фаворит и ще спечели мача. Залози за "двойка" се приемат при коефициент 2,09. Равенството в Дъблин е оценено с 3,22, а победата на домакините с 3,59. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки