Саша Илич преди Сейнт Патрикс: Статистиката не ме притеснява

„Пределно мобилизирани сме“, каза треньорът на ЦСКА преди реванша

"Опонентът ни има добър резултат от първия мач и ще играе пред своя публика, но ние сме изключително мобилизирани.“

Това каза треньорът на ЦСКА Саша Илич преди утрешния мач-реванш срещу Сейнт Патрикс от III квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

„Светците“ спечелиха с минималното 1:0 на "Васил Левски" преди седмица, така че „червените“ ще трябва да спечелят, ако не искат да отпаднат от Европа.

„Без агресия не може да се играе футбол. Не зависи само от ЦСКА колко ще е агресивен мачът, а и от противника. В главата си имам титулярите, които ще започнат утре. Иван Турицов имаше проблеми, но сега е в добро състояние, тренира на пълни обороти. Бамба има температура. Не тренира от 4-5 дена, защото е болен. Очаквам да видя агресивен наш тим. Състав, който не допуска грешки във важните моменти.“

„Статистиката постоянно се руши. Наясно съм, че в последните си визити в Европа нямаме победи, но не ме притеснява. Утре статистиката трябва да е на страна на ЦСКА. В нашите глави знаем, че всичко си зависи от нас“, допълни сърбинът.

„Ако играеш добре, феновете те подкрепят. Аз съм бил футболист и знам това. Наясно съм, че имаме негативна статистика от последните ни няколко визити в евротурнирите, но това не ме притеснява”, заяви Илич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки