Славия си заплю Тонислав Йорданов от Арда

Още не е ясно дали ще се стигне до трансфер

В Славия вече се оглеждат за нов централен нападател, след като онзи ден изненадващо клубът обяви раздялата си с испанеца Йон Бакеро. Според информация на „Мач Телеграф“ „белите“ са се насочили към атакуващия футболист на Арда Кърджали Тонислав Йорданов. От клуба вече са отправили предложение към 23-годишния нападател и очакват отговор в близките дни.

Дори да се стигне до трансфер, то едва ли той ще бъде преди събота, когато Арда посреща именно Славия в мач от осмия кръг на родното първенство. Отборът на Златомир Загорчич остана с Ахмед Ахмедов и младия Борис Димитров на тази позиция. Разбира се, там може да играе и Мартин Сораков, но мястото на младока е на дясното крило.

„Белите“ определено нямат късмет с намирането на централен нападател и последните години. Преди Бакеро там се пробваха хора като Жуниор Мапуку, Калоян Кръстев, Марин Петков, Димитър Рангелов, Ивайло Димитров, Цветелин Чунчуков, Илиян Мицански, Милчо Ангелов, Шикози Мба, Сердер Сердеров и други. Но никой от тях не успя да заблести, така подобаващо за централен нападател на Славия.

Още от Славия

Той е почувствал болки в бедрото

Соарес обаче се завръща

"Те вкараха гол повече от нас, за това ни победиха", отсече треньорът на Славия

Шампионите остават на точка от ЦСКА

Треньорът на Славия бе доволен от класирането на 1/4-финалите за Купата на България

Президентът на Славия бе на седмото небе

"Белите" се справиха с "канарчетата"

Треньорът на Славия призна, че в отбора му има умора

Двата тима не излъчиха победител

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки