Милевски: Селекционерът на България бърка, мачът не е от политическо значение

Селекционерът на Северна Македония говори преди утрешната среща

Наставникът на Северна Македония Благоя Милевски говори пред медиите в Скопие преди утрешния двубой с България в Лигата на нациите. Специалистът призна, че промените на Младен Кръстаич в тима на "лъвовете" е объркал неговия анализ преди срещата, но подчерта, че така или иначе футболистите му излизат за победа.

"Мач като мач, както винаги ще искаме да победим. Момчетата ще искат да покажат, че загубихме незаслужено в Грузия. Въпросът с новия селекционер на България ни затрудни с анализа, защото те имат промени в състава, но всичко зависи от нашата работа на терена. Състоянието на терена ли? Да, информиран съм. Вече 30 дни беше затворен теренът по мое желание, Раднички игра на базата, взехме нужните мерки.

Да сме ясни - да оставим политиката на политиците, ние сме спортисти и работим в спорта. Искаме да победим в мача. От нашата страна гостите ще имат адекватно посрещане. Друго не ни интересува. Убеден съм, че само спортният аспект е в главите ни - моята, на федерацията, благодарни сме за нашия прием в Разград, нямаше никакви инциденти с нашия химн тогава, всичко беше наред. Надявам се и нашата публика да бъде коректна.

Нека победи по-добрият отбор. България има силни футболни, разгледаме ги като отбор, а не като индивидуалности. Пак казвам, че новият треньор на България внесе много промени, но ние имаме своя цел и стратегия и градим конкурентен тим за следващите четири-пет години", каза Боби Милевски в Скопие.

Актуално

17:00 29/11 ЕКВАДОР – СЕНЕГАЛ 1:2
17:00 29/11 НИДЕРЛАНДИЯ – КАТАР 2:0
21:00 29/11 ИРАН – САЩ 0:1
21:00 29/11 УЕЛС – АНГЛИЯ 0:3
12:00 28/11 Локо София - Витоша 3:0
12:00 28/11 Камерун - Сърбия 3:3
15:00 28/11 Южна Корея - Гана 2:3

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки