Илич: Доволен съм от отбора ми, макар че играхме срещу един от по-слабите противници (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА похвали своите

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Хебър с 4:0.

„Днес играхме добре, въпреки че играхме срещу един от по-слабите отбори. Начинът, по който играхме срещу Лудогорец и част от днешното представяне е ветропоказателя за това как трябва да изглеждаме. Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме“, каза Илич.

„Защитата ни игра доста високо и успя да направи така, че да открадне доста топки и да намали пространството на противника. Това е, което искам да виждам и днес тримата в защита се справиха отлично с това, което бях заложил. Задачата на нападателите е да бележат. Радвам се, че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, но голът не бе зачетен. Имахме още много ситуации, но донякъде не вкарахме и заради егоизъм, но ги разбирам“, заяви още треньорът.

„Предстоят ни доста мачове в следващите 20 дни. Трябват ни всички футболисти, на които можем да разчитаме. Гостуването на Ботев Пловдив е едно от най-трудните. Ако искаме да сме в борбата за титлата, трябва да го вземем. Атмосферата, която ще направят феновете е още една причина футболистите да дадат най-доброто от себе си“, заяви още той.

Още от - ЦСКА

Тони Уот смени тима в Шотландия

Вижте какво каза той

Халфът коментира представянето на отбора

Става въпрос за бранител на ХамКам

Треньорът на ЦСКА говори пред клубната телевизия

Отборът е близо до привличането на класен за родните стандарти играч

Ако той не убеди ще се завърне в Септември София, където ще играе под наем

Играчът на ЦСКА дори не бе близо до върха

Състоянието на Дауда Бамба се подобрява

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки