Макгрегър: Ще изкарвам милиони с нови битки

"Готвя се", заяви той

Бившият шампион на UFC в две тегловни категории Конър Макгрегър публикува нов пост в социалните мрежи, в който обяви готовността си да се завърне в октагона. The Notorious не спира да говори за завръщането си, което според него ще бъде най-великото в историята. 

Суперзвездата на UFC споделя, че за него ще бъде лесно да бие хора и да изкарва милиони долари. Наскоро Макгрегър изригна с постове, в които се хвали, че изградил стил, който може да победи дагестанския. Оказа се обаче, че Конър не е включен в базата с данни на USADA.

Това означава, че той трябва да дава чисти проби в следващите 6 месеца, за да може да се завърне. Най-рано Конър ще може да се бие през април или май 2023 година. Той обаче е убеден, че силно желае да стъпи отново в октагона. 

"17 часа на ден снимане и след това направо във фитнеса, преди да се прибера вкъщи. Колко силно го желаеш? Работя толкова усилено, защото - 1. Обичам го. 2. Искам го. 3. Това е моето нещо. Готвя се за завръщане в клетката. Ще започна да бия хора за милиони долари. Лесна работа“, написа Макгрегър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки