Роналдо с нов залп срещу Глейзърс

Вижте подробности

Продължават разкритията на Кристиано Роналдо в интервюто пред журналиста Пиърс Моргън. В новия откъс от разговора португалецът твърди, че собствениците на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър „не ги е грижа“ за клуба.

В последния тийзър на интервюто, публикувано от „TalkTV“, Роналдо говори за собствениците на клуба.

„Собствениците на клуба, Глейзърс, не ги е грижа за клуба. Както знаете, Манчестър Юнайтед е маркетингов клуб – те получават пари от маркетинга, но от спортна гледка точка не им пука наистина“, започна Роналдо.

Запитан дали някога е говорил или общувал със семейство Глейзър след завръщането си, португалецът отговори категорично:

„Никога, никога. Те са дали цялата власт на президента или на спортния директор“. Роналдо е наясно, че някои фенове на клуба не са доволни от настоящия модел на управление на клуба от страна на собствениците.

„Феновете винаги са прави. Мисля, че феновете трябва да знаят истината. Те трябва да знаят, че играчите искат най-доброто за клуба. Искам най-доброто за клуба. Ето защо се върнах в Манчестър Юнайтед. Ето защо обичам този клуб. Но има някои неща в клуба, които няма да помогнат на Манчестър Юнайтед да достигне най-високото ниво като Манчестър Сити, Ливърпул и дори сега Арсенал. Ще бъде трудно за Манчестър Юнайтед да бъде на върха в следващите две или три години“, допълни Роналдо.

Манчестър Юнайтед отговори на интервюто на Роналдо с това, че ще предприемат конкретни действия веднага, след като станат ясни всички факти около изказването на португалеца.

„Манчестър Юнайтед обръща внимание на медийното отразяване на интервюто, дадено от Кристиано Роналдо. Клубът ще обмисли своя отговор след установяването на всички факти. Нашият фокус остава върху подготовката за втората половина от сезона и поддържането на импулса, вярата и сплотеността, изградена сред играчите, мениджъра, екипа и феновете”, се казва в позицията от страна на клуба.

Още от Европейски футбол

Вижте последните сделки в Англия преди затварянето на януарския прозорец

„Понякога в живота трябва бързо да взимаш важни решения“, коментира Забитцер

Той получи номер 6

Италианецът премина в Арсенал

По-рано днес се появиха информации, че преговорите за нов договор са спрени

Алберт Локонга освободи място за италианския халф

Михайло Мудрик пеел песен с расистки текст

"Белия балет" не иска да сключва сделки в последния ден на прозореца

Французинът вече отказа два трансфера

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки