Шефът на фенклуба на Пирин направи на пух и прах отбора след резила днес

Константин Капчин подхвана шефове и играчи на отбора

Шефът на фенклуба на Пирин Благоевград и един от най-емблематичните фенове на "орлетата" Константин Капчин попиля отбора за срамното представяне срещу аматьорския Чавдар Етрополе за Купата на България.

"Орлетата" отпаднаха след шокираща загуба с 0:2, а привърженикът на тима призова ръководните фактори да си зададат някои въпроси, обръщайки се индиректно към изпълнителния директор Велислав Елезов и президента Станислав Манолев, които ръководят отбора. 

Също така той призова ръководството и треньорския щаб да вземат нужните мерки в спортно-технически аспект и тези, които играят бездушно, да ги няма в тима след зимата. 

"Покъртително слаб Пирин днес в Етрополе ! Поредна срамна страница навръх 100 години футбол в Благоевград, написана от настоящите футболисти! Време е ръководните фактори да си зададат някои въпроси, а тези, които са виновни с бездушната си игра за срама и позор, след Нова Година да нямат тази възможност! Сантименти, когато става въпрос за името на Пирин не трябва да има!", написа Капчин в социалната мрежа Facebook.

Още от БГ Футбол

Планираните контроли с Вендсисел и Динамо пропаднаха заради контузии в състава на "орлите"

Настроението сред феновете на Черно море е приповдигнато

Приходите ще бъдат дарени на семейството на Веселин Тосев

Вижте какво съобщиха от "Армията"

Боян Пейков ще направи окончателния си избор другия петък

Той е гласен за заместник на напусналия Каули

Вижте подробности

Трикратният футболист номер едно на страната мавършва днес 76 години

Треньорът ще поиска поне още един нов играч в офанзивен план

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки