Левски и Локо (Пд) ще участват на турнир в Стара Загора

Вижте подробности

Левски и Локо (Пд) ще имат участници на детския футболен турнир "Стара Загора Къп" от 30 ноември до 4 декември, съобщиха за NOVSPORT организаторите. Мачовете ще се играят при отлични условия на комплекс "Трейс Арена". Състезанието ще се проведе за деца в различни вързасти - родени от 2009 до 2015 година. Двубоите ще се играят във формати Футбол 11, Футбол 9, Футбол 7 и Футбол 5.

Очаква се в Стара Загора да пристигнат над 50 отбора, което е отличен атестат. Турнирът ще се проведе със съдействието на Община Стара Загора, кмета на града Живко Тодоров и неговата заместничка Красимира Чахова. Те са категорични, че през следващата седмица ще се получи истински футболен празник за младите таланти.

Главен организатор на състезанието е изпълнителният директор на ФК Възраждане 2020 и бивш футболист в елита Йордан Димитров. "В Стара Загора ще дойдат много деца, които ще могат да играят при чудесни условия. Надяваме се и времето да е с нас и да бъде благосклонно към талантите от цяла България, които ще участват. Призовавам хората от изключително футболен град като Стара Загора да дойдат и да наблюдават интересните мачове", заяви Димитров. Той допълни, че представители в отделните възрастови групи ще имат и сериозни футболни школи като Берое, Нефтохимик, Арес София, Миньор (Пк) и други. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки