Прогнозите на NOVSPORT за мачовете от Мондиала

Интереса привлича мачът Англия - САЩ

Нови четири мача ще бъдат изиграни днес на Мондиал 2022. Вниманието привлича най-вече късният двубой Англия - САЩ.

УЕЛС - ИРАН (12,00 ЧАСА)

Гарет Бейл и компания върнаха Уелс на Мондиал за пръв път от 58 години и спечелиха героично точка срещу САЩ в първия мач. Сега, обаче целта е съвсем различна и тя е победа на всяка цена над персийците. Тя ще позволи на Уелс да влезе в самочувствие в последния двубой в групата с Англия, още повече, че "съседите" вече може да са се класирали за следващата фаза на турнира. Иран показа безброй слабости в защита в първия мач и едва ли за няколко дни може да настъпи подобрение.

ПРОГНОЗА: 1 (Коефициент на Efbet: 2,30) 


КАТАР - СЕНЕГАЛ (15,00)

Домакините показаха на целия свят, че са далеч от нивото на Световно първенство и сега всички очаквания са да натрупат три загуби по време на този домашен Мондиал. Сенегал се държа геройски срещу Нидерландия и отстъпи с голове в края на мача. Този двубой е "всичко или нищо" за африканците и те ще направят всичко възможно да го спечелят. Всичко останало освен тяхна победа ще бъде отчетено като голяма изненада.

ПРОГНОЗА: 2 (Коефициент на 8888.bg: 1,69)


НИДЕРЛАНДИЯ - ЕКВАДОР (18,00)

И двата отбора показаха солидна игра в първите си мачове и сблъсъкът между тях изглежда непредвидим. Победа на един от тимовете ще му даде огромно предимство да спечели групата. Очаква се на терена да "ври и кипи" от първата минута. Нидерландия не беше много убедителна срещу Сенегал и сега феновете очакват сериозно подобрение. Еквадор се носи на крилете на победата в мача на откриването и определено има с какво да затрудни своя съперник.

ПРОГНОЗА: X 

АНГЛИЯ - САЩ (21,00)

Англичаните се развихриха в първия си мач на Мондиала и разгромиха Иран с 6:2. така те не само прекъснаха неприятната поредица от 6 мача без победа, но и вдъхнаха увереност на феновете си за това първенство. Опасенията, че Хари Кейн е контузен не се оправдаха и той ще играе срещу американците. САЩ разполага с млад и ентусиазиран, но в същото време неопитен и малко наивен отбор. Те пропуснаха победата срещу Уелс и едва ли ще могат да наваксат точно срещу Кейн и компания в днешния сблъсък.

ПРОГНОЗА: 1/1 ПП/КР (Коефициент на Winbet: 2,08)


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки