Камерун гони победа с разлика над Бразилия

Тите дава шанс на резервите днес

Бразилия и Камерун излизат в последен мач от Група G. Двубоят на стадион „Лусаил“ е от 21:00 часа и за Селесао е само за престиж.

Отборът на Тите засега доминира в групата си, след като взе победи и в двата си мача, срещу Сърбия и Швейцария, а сега излиза за трети пореден успех срещу отбора на Камерун.

Националният селекционер на Бразилия може да си позволи да даде почивка на някои от звездите.

Данило и Неймар няма да могат да вземат участие в двубоя, а Неймар може да изпусне и остатъка от Мондиал 2022, въпреки че първоначално се очакваше той да си почине само в мачовете от груповата фаза и да е на линия за осминафиналния мач, който Бразилия си осигури след победата срещу Швейцария.

Камерун измъкна много важна точка от Сърбия, след като изоставаше с 1:3, но се върна в мача и заслужи равенството – 3:3.

Камерун има минимален шанс да мине като втори в групата, като на тима ще е нужна задължителна победа срещу Бразилия и то възможно с най-голяма разлика, докато Швейцария не трябва да печели, за да Камерун изобщо има шанс да мине тази група.

Бразилия обаче е на едно ниво пред останалите отбори в групата и досега дори няма точен удар към вратата пазена от Алисон.

Стражът на Ливърпул не е правил нито едно спасяване, а в атака отборът воден от Тите е смъртоносен въпреки минималната победа срещу Швейцария с 1:0.

Камерун и Бразилия са се срещали в пет мача, като в четири от тях краен победител е Селесао, включително и в последната им среща през 2018-та година.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки