Футболистите на Лудогорец запалиха светлините на коледната елха на Биовет

Вижте подробности

В зелено – бели цветове грейна коледната елха на Биовет, която футболистите на Лудогорец, заедно с децата на Разград запалиха на весел празник.

Коледният дух присъстваше през цялото време на купона. Децата бяха посрещнати с бонбони и се запознаха отблизо с талисмана на клуба, орлицата Фортуна. Фен караваната на клуба, също бе част от изненадите за малчуганите и техните родители. За доброто настроение на всички допринесоха изпълненията на талантливите Ирем Али и Текин Зекериев от Център за работа с деца с ръководител Свилена Дечева, децата от ДТШ „Хорце“ с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, както и танцьорите от СБК „Шадоус“ с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов. Много усмивки предизвика близо триметровата розова коала, която танцува заедно с децата.    

Най- много малчуганите от града се зарадваха на пристигането на любимите си футболисти от Лудогорец. Те, заедно с председателя на борда на директорите на Лудогорец ,г жа Теменуга Газдова и приказния Дядо Коледа запалиха светлините на празничната елха. Тя бе специално изградена от G&D electro group, големи фенове на отбора.

С пожелания за весели празници, здраве и успехи през следващата година г -жа Газдова се обърна към децата на града и техните родители. Не пропусна да отправи и пожелания към момчетата от Лудогорец за здраве и много успехи, с които да радват своите малки и големи фенове.

Всички дълго се снимаха пред празничната елха с футболистите и Дядо Коледа, както и успяха да попълнят колекцията си от автографи на любимите играчи.

Още от Лудогорец

Поне така твърдят медиите в тази страна

Става въпрос за шведското крило Стефано Векия

Тимът се бори с Елче за Гонсало Аила от Олимпиакос

Алекс Виго може да предпочете гранда от Белград

Бившата клубна легенда ще бъде официално представен през новата година

Постът на словенеца виси на косъм

Бриан Ример застана начело на Андерлехт

Отборът подкрепи Текпетей в битката му срещу расизма

"Техният вратар е играч на мача", обяви треньорът на Лудогорец

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки