Шимунджа: Имахме глад за победа и тя дойде

Треньорът на Лудогорец не се притеснява за поста си

Шимунджа: Имахме глад за победа и тя дойде

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа коментира победата над Левски и класирането напред за Купата. "Ключът за тази победа е гладът за успеха, който показахме. Играчите показаха много характер, много енергия, много кураж, за да се борят за победата", сподели Шимунджа.

"Имахме една страхотна година. Направихме рекорд относно преднината на върха в предишния сезон. В Лига Европа направихме много силни мачове. Продължаваме напред в Лигата на конференциите. Сега сме на позиция, където може да се борим за шампионската титла, продължаваме напред и за купата. Това са много постижения, много успехи. Тези много успехи ни дават допълнителна мотивация за втората част от сезона.

Нека първо да починем. Това беше 35-ти мач за нас от юли насам. Всичко за подготовката е уточнено. Това, което искам от играчите е да развият себе си, да се развият като отбор, но за това се изисква време. Имаме много качество и съм сигурен, че ще се развием.

Аз знам какво искам да направя, за да остана в Лудогорец. Искам да съм честен към футбола, към клуба, към играчите. В последната година победихме Левски за купата, за първенството в София и то без доста играчи. Моите играчи имат много качество и енергия", заяви още Анте Шимунджа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки