Шофьорът на камиона не е можел да избегне удара с колата на Йешич

Вижте подробности

Шофьорът на камиона, в който тази сутрин се блъсна бившият треньор на ЦСКА и легенда на сръбския футбол Миодраг Йешич, не може да се съвземе от шока. Водачът на ТИР-а е невредим след зловещия челен сблъсък, станал на магистралата Рума - Ярак, съобщава republika.rs.

"Когато видял автомобил "Ситроен", управляван от Йешич, той се опитва да го избегне, но не успява" - казва източник на "Kurir" след разследването.

 

По думите му шофьорът на камиона е излязъл от кабината след жестокия удар и не е могъл да се съвземе от шока. Той добавя, че шофьорът, който е родом от Лозница, твърди че след пътнотранспортното произшествие е казал, че е нямало как да избегне Йешич.

"Всичко стана за две секунди" - повторил няколко пъти шокираният шофьор на тира. Движението в участъка на катастрофата беше спряно за часове.

"Разследването ще установи всички подробности около катастрофата, а шофьорът на камиона не е задържан, защото не е причинил катастрофата, при която загина Миодраг Йешич. След инцидента екип на Спешна помощ е прегледал шофьора на камиона, който е дал и показания в полицията" - каза още източникът от разследването.

Още от БГ Футбол

Това разкритие направи Георги Илиев

Вижте какво пишат шампионите в официалния си сайт

Вижте състава на „сините“ за проверката

Баия ще плати клаузата на Каули, която е 2.5 млн. евро

В момента спортно-техническият щаб работи усилено по намирането на противник

Вижте подробности

Вижте подробности

Ето и подробностите

Това са Ерик Михалев, Петър Пейчев и Стилиян Стоянов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки