Модрич не се притеснява от класата на Бразилия

Вижте мнението на капитана на Хърватия

Модрич не се притеснява от класата на Бразилия

Капитанът на Хърватия Лука Модрич коментира предстоящия мач срещу Бразилия от четвъртфиналите на световното първенство в Катар.

"Представихме се добре с класирането на четвъртфиналите. Ние обаче искаме повече. Знаем, че ни очаква най-важният мач в турнира срещу един от фаворитите за титлата. От показаното до момента те заслужено са на тази позиция. Трябва да изиграем най-добрия си мач и ще имаме шансове. Ние вярваме в нашите възможности", каза Модрич.

Халфът говори за своя съотборник в Реал (Мадрид) Винисуис Жуниор, срещу когото ще се изправи на терена.

"Приятно е да чуя похвалите му. Той е страхотен човек и имаме страхотни отношения. Той се разви много от пристигането си в Реал. Ще дам съвет на моите съотборници как да го спрат, но те са запознати с качествата му. Играл съм срещу Бразилия няколко пъти и все още не сме ги побеждавали. Надявам се, че можем да променим това.

Бразилия има феноменални играчи на всяка позиция, едни от най-добрите в света. Трябва да сме много агресивни, да не ги оставяме да играят. Много е важно да бъдем агресивни, когато топката не е в наше притежание. Нормално е да определят Бразилия като фаворит, но много пъти сме показвали, че не винаги фаворитите печелят. Изобщо не ни притеснява. Ние уважаваме всеки отбор, но вярваме в нашите сили", каза Модрич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки