Лобов бе осъден да плати съдебни разходи на Макгрегър

Вижте подробности

Артьом Лобов е осъден да плати съдебните разходи на Конър Макгрегър по едно от делата, които води срещу ирландеца. В края на миналата година Лобов заведе дело срещу Макгрегър, като настоява да получи своя дял от продажбата на уискито на своя бивш най-добър приятел. Артьом твърди, че цялата идея и организация била негова, а "The Notorious" обрал всички позитиви.

Двамата уж имали уговорка, но Макгрегър предложил само 1 милион евро на Лобов, който иска 30 милиона долара. След като Макгрегър разбра за първото дело, той започна да обижда Лобов в социалните мрежи, наричайки го плъх.

Това принуди Артьом да заведе вторo дело за клевета. Адвокатите на Артьом искаха Конър да спре да използва тази дума, но съдът прецени, че тази обида не представлява клевета.

Неуспешният опит принуждава Лобов да плати съдебните такси, както постанови Върховният съд в сряда, според The Irish Times. Публикациите на Макгрегър с обидната дума „плъх“, атакуващи Лобов, могат да останат онлайн. 

Лобов обаче няма да плаща съдебните такси, докато не приключи цялото дело за клевета. Лобов и Макгрегър бяха близки приятели, произтичащи от времето им като съотборници в SBG Ireland. 

Още от Бойни спортове

Ето подробностите за турнира по джудо в Грузия

Британецът тренира преди битката с Джърмейн Франклин

Ето и подробностите за първенството в Испания

Ето и подробностите от турнира по сумо в Осака

Олимпийската шампионка от Токио 2020 отпадна още в първия кръг

Срещата беше планирана за 29 април

На Световното първенство по бокс за жени в Ню Делхи

По-късно днес на ринга се качват последните две българки, останали в надпреварата

Ето и подробностите

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки