Беласица взима седалки от "Лаута" за "Цар Самуил"

Вижте подробности

Беласица взима седалки от "Лаута" за "Цар Самуил"

Беласица прави всичко възможно да се завърне в Петрич за пролетния дял. В моменте тече усилен ремонт на терена, който се подменя. Както е известно, заради липса на лиценз на стадион "Цар Самуил", комитите домакинстваха в Симитли. Предстои да се поставят и седалки с облегалки.

Ръководството на Бела вече е постигнало предварителна договорка с колегите си от Локомотив (Пловдив) да вземе тези от "Лаута". Както е известно, наскоро черно-белите събориха трибуна "Спортклуб" и седалките оттам се очаква да се озоват на "Цар Самуил".

Беласица зимува на четвърти само на две точки от втория Крумовград и третия Етър. Тимът не крие амбиции да гони промоция за елита, като вече има планове за по-сериозна модернизация на "Цар Самуил", ако това евентуално се случи. Днес комитите срещат Спартак Плевен в поредна контрола в Микрево. Ако обаче времето и терена не позволяват ще се търси друго игрище.

Френски инзвеститор пък е искал да вземе клуб от Втора лига, съобщава "Тема Спорт". Става въпрос за Созопол. Той е искал да влезе при небесносините по модела на италианците в Хебър Пазарджик.

Нещата обаче са останали само на етап първоначален разговор, тъй като от Созопол са осуетили плановете му. Въпросният французин се е насочил към друг клуб от морето - Нефтохимик.

Славният бургаски тим в момента е в най-ниските нива на футбола у нас, след като бе възроден за пореден път. Преди време инвеститорът е имал намерния към Царско село преди проектът да престане да съществува.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки