Белия: Момчетата се стараят, но има още какво да се желае

Треньорът на Берое коментира представянето на тима в третата контрола от лагера в Турция

Наставникът на Берое - Николай Киров, коментира представянето на тима в третата контрола на турска земя. Берое завъри при резултат 1:1 с Подбескидже. 

"Малко повече неща в притежанието на топката и в атаката се получиха днес. Има още доста какво да се желае. Най-вероятно на футболистите все още им е доста трудно. На голяма част тях им се налага трети мач да играят по 90 минути. Важното е стъпка по стъпка да подобряваме нещата както в едната фаза, така и в другата", сподели Киров. 

"Неприятно е, че постоянно трябва да сменяме играчите в защита, това води до липса на взаимовръзки. Днес не пожелахме да рискуваме. Днес започнаха малчуганите, които са с нас да живват. Радвам се, че младо момче успя да отбележи гол, което да му вдигне и неговото самочувствие", допълни той.

"Стараят се момчетата, абсолютно всички. Това са им първи допирни точки до първия състав. Важното за тях е да се учат от по-големите. Който е съвестен и старателен, ще пробие в мъжкия футбол", каза Киров за юношите, които са с Берое на лагера в Турция. 

"Хубавото е, че се поднови комуникацията с френския клуб за играчите, които трябва да дойдат като преотстъпени. Надявам е от 1 февруари всичко да е изчистено и те да са вече в Стара Загора. Работим и ние, и ръководството. Отделямае доста време за селектирането на състезатели", разкри още Киров. 

Още от Берое

Берое и Спортист (Своге) играят утре във Велико Търново

Лудогорец е на 2 титли от властелина в Европа, вижте всички титли у нас

Радостин Георгиев може да се възползва от напускането на Иван Караджов

Вижте всички решения на Дисциплинарната комисия

„Няма адекватност от отсрещната страна“, оплака се Белия

Хебър си уреди минимум бараж за оцеляване

Вижте подробности

Отзиви след победата на Ботев (Враца) над Берое с 2:0

И двата тима имат нужда от точки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки