Морено пропуска останалите контроли на ЦСКА

„Червените“ изпробваха 4-4-2 за половин час

Морено пропуска останалите контроли на ЦСКА

23-годишният нападател на ЦСКА Браян Морено е повален от вирус и това е причината той да пропусне вчерашната контрола с Астана, научи „Тема Спорт“.

Колумбиецът е усетил неразположението сутринта и от медицинския щаб на армейците веднага са взели мерки и са започнали неговото лечение.

В предишните дни болен бе и норвежецът Тобиас Хайнц. Очаква се Морено, който е един от тримата голмайстори на тима през есенния полусезон, да пропусне оставащите контроли в Турция в неделя и понеделник, съответно срещу Македония Гьорче Петров и Шахтьор Караганда.

Както вече стана ясно, на „Армията“ изобщо не е обсъждана възможността приятелската среща с тима от Скопие да бъде отменена.

Такъв призив отправиха от фенклуб „Сектор Г“ на база повишилото се в последните дни напрежение по оста България – Северна Македония.

Вчера Саша Илич за първи път от началото на зимната подготовка на ЦСКА остави на терена целия си състав до 60-ата минута и не замени никого на почивката.

Мащабната рокада, традиционна за предсезонните контроли, бе предприета половин час преди края, когато всички полеви футболисти отстъпиха местата си, а единствено вратарят Бусато не бе заменен.

Направи впечатление, че с появата на резервните играчи ЦСКА заигра във формация 4-4-2, каквато нито веднъж досега не бе използвана от сръбския специалист. Тя обаче не доведе до сериозна промяна на поведението на тима.

В отбрана застанаха Турицов, Махмутович, Кох и Минков, а изненадващо в средата на терена си партнираха офанзивните футболисти Кареасо и Шопов. По крилата действаха Шагоян и младият Жабов, а на върха на атаката бяха Радослав Живков и новото попълнение Тобиас Хайнц.

Именно новото норвежко попълнение на ЦСКА остави най-добро впечатление с представянето си и през него преминаваха малкото опасни атаки на армейците. Той пропусна последните две контроли, тъй като бе болен, но от няколко дни тренира пълноценно и ще бъде на разположение на Саша Илич за предстоящите мачове с Македония ГП и Шахтьор Караганда.

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки