Ливърпул беше ошамарен от Уулвърхемптън с 0:3 (ВИДЕО)

Мърсисайдци с втора поредна загуба във Висшата лига

Ливърпул беше ошамарен от Уулвърхемптън с 0:3 (ВИДЕО)

Ливърпул записа пореден разочароващ резултат във Висшата лига този сезон след като загуби гостуването си на Уулвърхемптън с 0:3.

В 3-а минута дойде първият удар в мача, след като Матеуш Куня опита изстрел от дистанция, но Алисон внимаваше и отрази. Само две минути след това Хи-Чан Хуан получи в наказателното поле на противника, а Джо Гомес не се ориентира добре, докато нападателят отправи силен удар, който се отклони в дясната греда, но след това ришокира в Жоел Матип, който нямаше какво да направи и топката се озова във вратата на мърсидайци - 1:0 за Уулвърхемптън.

В 12-а минута Маатеуш Куня успя да си освободи пространство, при което Джо Гомес не успя да се справи добре, а топката достигна до Крейг Доусън, който все пак стреля силно от точката на дузпата, за да удвои резултата - 2:0. 

В 14-а минута Дарвин Нунес бе изведен на хубава позиция и опита удар с десния крак, но Жозе Са реагира, спасявайки с една ръка. Малко след това Салах се ориентира добре в наказателното поле на Уулвс, но ударът му с левия крак прелетя над напречната греда на стража на "вълците".

В 51-а минута Наби Кейта бе на чудесна позиция и шутира от границата на наказателното поле, но беше отказат от навременна намеса. Пет минути след това Мохамед Салах бе намерен в опасна зона и опита труден удар с левия крак, но отново не сполучи. В 62-а минута Ливърпул се възползва от грешка на съперника и Коди Гакпо отклони за Мохамед Салах, който опита техничен изстрел, но той не бе успешен.

В 67-а та минута Дарвин Нунес бе изведен по превъзходен начин от Трент Александър-Арнолд, а уругваецът остана сам срещу вратаря, но силният му удар бе спасен от Жозе Са. Четири минути след това Тиаго допусна ужасяваща грешка, а Адама Траоре се отличи с чудесен пас, намерил Рубен Невеш в наказателното поле, който се възползва от ситуацията и стреля в долния десен ъгъл - 3:0.

 

 

 

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки