WINBET стартира специален турнир с мачовете от Първа лига

Общият награден фонд на турнира е 100 000 лв.

WINBET стартира специален турнир с мачовете от Първа лига

WINBET отбелязва завръщането на българското първенство по футбол в спортния календар като стартира специален турнир за любителите на спортните залози и познавачите на Първа лига с общ награден фонд 100 000 лв.

Турнирът ще продължи до 31 май 2023 г. и ще обхване залози, поставени със собствени средства, предварителни и „на живо“ на всички мачове от Първа лига. Няма ограничение за броя и вида на поставените залози, както и изискване за минимален коефициент или стойност на залозите. Залози на пазари с 0% марж или такива, поставени с бонус средства няма да се зачитат за участие в турнира.

За всеки успешен залог, регистрираните потребители на сайта winbet.bg ще печелят точки, изчислени като произведение от нетната печалба от съответния залог и коефициента, на който той е поставен. Класиране според броя спечелени точки в турнира ще се извършва след всеки месец до края на май 2023 г., както и след края на пълния период на турнира.

Потребителят, класиран на първо място за съответния месец ще спечели премия от 5000 лв., неговият подгласник – 3000 лв., класираният на трето място – 1000 лв. и т.н., като премии ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще спечели премия от 7 500 лв., вторият – 4 500 лв., третият -3 000 лв.  и т.н. Премии в генералното класиране ще спечелят първите десет по брой спечелени точки клиенти на сайта на WINBET.

Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безплатен залог до 24 часа след края на съответния кръг от турнира и могат да бъдат използвани наведнъж или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на сайта на WINBET.

Пълните правила и условия на турнира са на winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спотни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки