Тен Хаг: Трябваше да бием Лийдс

Мениджърът на Юнайтед не остана доволен от ремито

Тен Хаг: Трябваше да бием Лийдс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че бъдещето на нападателя Джейдън Санчо е в неговите "собствени ръце", след като призна, че националът на Англия е преминал през труден период, преди да възвърне голмайсторската си форма срещу Лийдс Юнайтед в сряда в срещата от английската футболна Висша лига.

Първото попадение на Санчо от септември насам донесе на "Червените дяволи" равенство 2:2 на "Олд Трафорд" срещу "белите", след като домакините изоставаха с 0:2 до 62-ата минута.

22-годишният офанзивен футболист игра едва за втори път след продължително отсъствие заради проблеми с физическото и психическото си състояние, но с изравнителното попадение показа, че все още може да бъде от ключово значение за тима от Манчестър през този сезон.

"Щастлив съм, че той върви в правилната посока. Надявам се, че ще успее да запази доброто си игрово темпо. Сигурен съм, че това ще го стабилизира и мотивира още повече. Санчо е страхотен футболист и ако успее да си върне добрата форма, ще бъде брилянтен за нас", обяви Тен Хаг.

"Разполагаме с отбор, който може да играе в противниковата половина и това се харесва на Санчо. Той умее да се справя добре, когато има малки свободни пространства. Чувства се в свои води и ако поиска, може да играе много добре. Чудесно е, че футболист като него е в нашия отбор“, каза нидерландският специалист. 

„Наясно съм, че преминава през труден период. Той има както моята подкрепа, така и тази на ръководството, треньорите и съотборниците си. Накрая обаче сам трябва да си повярва", добави наставникът.

Ерик тен Хаг е разочарован, че отборът му не е успял да удължи добрата си серия от домакински победи до 14 мача във всички състезания.

"Със смесени чувства съм. Ако губим с два гола, може би не е правилно да съм разочарован. Когато излязохме срещу опонентите си, създадохме много добри положения и трябваше да спечелим този мач. Ако, обаче, стартираме всяко полувреме по начина, по който го направихме в този двубой, това е неприемливо", завърши специалистът

Магуайър отговори на критиките: В Юнайтед винаги има натиск

„Около нас винаги ще се шуми много“, заяви защитникът

Технологията на голлинията не е рентабилна, смята шефът на Ла Лига

Хавиер Тебас коментира "призрачния гол" на Барса в „Ел Класико“

Потвърдено: Холанд аут за Брайтън

Фодън и Стоунс се завръщат, съобщи Пеп

Рангник призна, че разговаря с Байерн Мюнхен

Селекционерът на Австрия не отрече и, че може да приеме офертата на баварците

Селекционерът на Белгия влезе в битката за треньор на Милан

Доменико Тедеско може да поеме "росонерите" след края на сезона

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки