Формула 1: Всичко интересно от дългосрочните залози на WINBET преди сезона

Вижте многобройните възможности

Формула 1: Всичко интересно от дългосрочните залози на WINBET преди сезона

Най-престижното автомобилно състезание в света Формула 1 се завръща. На 5 март в Бахрейн ще стартира сезон 2023 на “кралските гонки”, а световните си титли, съответно при пилотите и конструкторите, ще защитават Макс Верстапен и Ред Бул Рейсинг.

Сезон 2023 ще се проведе в рамките на 23 състезания, като надпреварата ще приключи на 26 ноември в Абу Даби. Своите спортни залози феновете на Формула 1 биха могли да направят в спортна секция Winbet.bg, където ще открият конкурентни коефициенти и множество пазари за състезанията.

Дългосрочни залози на Формула 1 в WINBET 

В WINBET можете да направите своите дългосрочни предвиждания за сезон 2023 на Формула 1.
Разбира се, най-атрактивната прогноза е за следващ световен шампион. Асът на Ред Бул Макс Верстапен остава фаворит за нова титла с коефициент от 1.66 в най-големия игрален сайт. Следват Шарл Льоклер (5.25), Люис Хамилтън (5.75), Джордж Ръсел (13.00) и Серхио Перес (21.00).

Световната титла при конструкторите също е сред дългосрочните залози, най-често избирани от феновете. Фаворит за трофея е Ред Бул с коефициент от 1.67 в WINBET, следван от Мерцедес (3.80) и Ферари (3.95). Далеч по-малки са шансовете на Астън Мартин, оценени с коефициент от 51.00.

Сред интересните възможности за дългосрочни залози за Формула 1 в winbet.bg е и опцията “Един срещу друг”. Чрез нея играчите могат да прогнозират как ще се представи даден пилот срещу друг такъв, като същото важи и за отборите. 

В същото време, възможен е и “двоен” залог за световен шампион и победител при конструкторите. Например, ако смятате, че Макс Верстапен ще грабне титлата, но при конструкторите това ще направи Мерцедес, можете да използвате подобна комбинация в своя фиш.

В WINBET може да се направи и прогноза дали даден пилот ще спечели поне едно състезание през сезона. Ако смятате, например, че Фернандо Алонсо или Серхио Перес поне веднъж ще завършат на първо място, можете да ги подкрепите. Сами ще се уверите, че коефициентите за подобна прогноза си заслужават.

В заключение можем да кажем, че сезон 2023 на Формула 1 отново обещава силни емоции на феновете. В WINBET ще имате възможността да проследите цялата кампания от тази година - от началото до нейния край, радвайки се на множество разнообразни възможности за спортни залози.

Спортни функционалности в WINBET

WINBET предлага на потребителите си различни спортни функционалности, които могат да бъдат използвани във всеки един момент от страна на потребителите.

0% Марж, например, позволява на играчите да се възползват от увеличени коефициенти за определени събития. В същото време налице е и предложението “Бонус Колонка”, при което всяко добавено събитие в създадения акумулатор ще донесе на играча допълнителен процент при успех.

Важен инструмент за футболните фенове е и “Ранно изплащане” - функционалност, при която залогът автоматично се затваря, ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика. Така той може да е спокоен, че каквото и да се случи до края на срещата, неговото предвиждане вече е маркирано като успешно.  

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. 

Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти са публикувани на winbet.bg.  

 

Волф към Хамилтън: Ще ни гледаш задното крило

Босът на Мерцедес се е пошегувал с британеца

Ферари с подобрения за състезанието в Япония

"Черните кончета" ще използват нови подове на болидите

Астън Мартин няма да обжалва наказанието на Алонсо

Испанецът получи 20 секунди към времето си заради инцидента с Джорд Ръсел

Плашат с уволнение Даниел Рикардо

Вижте подробности

Марко: Макс щеше да спечели, ако не беше повредата

Верстапен е поддържал темпото на Сайнц дори с блокирала спирачка

Босът на Мерцедес разбира въпросите за бъдещето му

"Сребърните стрели" продължават да изпитват трудности и през този сезон

Хамилтън: Никога не съм имал по-лош старт

Той не успя да завърши състезанието в Австралия

Сайнц след победата в Мелбърн: Животът е луд! (ВИДЕО)

Само преди две седмици той беше опериран и не беше ясно дали ще кара в Австралия

Верстапен обясни каква е повредата, която го изхвърли от Австралия

Дефектирала задна спирачка спря нидерландеца към 10-та поредна победа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки