Кои футболни отбори спонсорира betway и можем ли да очакваме подобна стъпка у нас

Вижте подробности

Кои футболни отбори спонсорира betway и можем ли да очакваме подобна стъпка у нас

Betway успя да се наложи като авторитетен сайт за хазартни игри, като си партнира с много футболни отбори по целия свят, някои от които дори са световно известни. Това е голямо успокоение за потенциалните залагащи, които искат да регистрират акаунт и да залагат в Betway България, като само добър бранд, който спазва всички закони и е честен с клиентите си, може да си партнира с популярни в цял свят клубове. В следващите редове ще разгледаме кои клубове спонсорира британският букмейкър и дали е възможно да видим името на бранда и на отбор у нас.

Betway има голямо влияние в Премиър Лийг

Най-известните спонсорства на Betway са във Висшата лига. Хазартният оператор е главен спонсор на Уест Хем Юнайтед. Букмейкърът подкрепя "чуковете" от доста години, като първоначално бе само партньор на лондонския клуб. Логото на Betway гордо стои на екипите на Уест Хем в мачовете от Висшата лига и европейските клубни турнири. Феновете на футбола знаят, че Уест Хям има голяма фен база и е един от най-популярните футболни клубове на Острова.

„Горди сме да видим името си на фланелките на този престижен клуб от Висшата лига. Това партньорство ни осигури огромна експозиция в световен мащаб и съвпадна с един от най-вълнуващите периоди в историята на Уест Хям - сбогуването с историческия „Болейн Гроунд“ и започването на нова глава на „Лондон Стейдиъм“. През септември 2021 г. Betway изпревари AvcoTrust, като стана най-дългогодишният спонсор на екипите на „чуковете“ – пише в официалното съобщение на Бетуей.

Betway се гордее, че е ексклузивен глобален партньор за залагане на Брайтън - друг тим от Висшата лига. Партньорството между двете страни е успешно и ползотворно. Двете страни работят заедно за насърчаване на отговорния хазарт. В бъдеще със сигурност ще има и още инициативи между Бетуей и Брайтън – един от отборите, които са сред най-постоянните в последните сезони на Висшата лига.

Букмейкърът си партнира с Атлетико Мадрид и клубове от Германия

Betway е партньор за спортни залагания на 11-кратния шампион на Ла Лига Атлетико Мадрид. Хазартният оператор си партнира с един от най-успешните клубове в Испания и това говори колко реномиран бранд е. Букмейкърът е партньор и с други клубове от тази страна – Еспаньол, Селта и Депортиво Алавес. Влиянието в Испания на бетинг компанията става все по-голямо с годините и няма да е изненада, ако брандът скоро има и нови партньори.

Букмейкърът си партнира и с отбори с традиции в Германия като Айнтрахт Франкфурт, Щутгарт, Херта, Шалке и Вердер Бремен. Хазартната компания се води официален бетинг партньор на въпросните клубове. Щом подобни отбори избират Бетуей за партньор, то на залагащите в Германия и в цял свят им е пределно ясно, че това е сериозна марка с отлична репутация.

Освен тези партньорства в Европа, влиянието на Betway се простира и на други континенти. Например наскоро компанията разшири партньорството си в Гана, като стана официален партньор за развитие на Висшата лига за жени в страната.

Дали Betway ще стане партньор и на български отбор?

Много любители на спортните залагания може би се питат дали Betway ще стане партньор и на български отбор. Влиянието на букмейкърите у футболните отбори в България е огромно. На практика, 95% от отборите в Първа и Втора лига се спонсорират от букмейкъри. Родните хазартни компании са окупирали клубовете и са партньори с всички водещи отбори. Чуждестранният букмейкър Betano пък се е спрял на само един клуб – партньор е с Локомотив София. Възможно е след време Betway също да стартира отношения с някой клуб по подобие на Betano. Няма обаче индикации това да се случи скоро. Може би ще трябва да почакаме първо Бетуей да се утвърди като букмейкър в страната, след което да предприеме подобна важна стъпка и да стане партньор с някой от отборите с традиции в българския футбол.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки