ОБЗОР: Левски (Крупник) громи с 4:1 в Рилци

Светкавица победи Ветрен с 3:2 в Крупник, вижте коментарите след срещите

ОБЗОР: Левски (Крупник) громи с 4:1 в Рилци

Много силен мач изиграха футболистите на Левски Крупник , който бе от 16 кръг за първенството на АОГ  Благоевград Струма срещу отбора на Рилци.

Срещата започна с превес за гостите, които вкараха първи гол. В 31-ва минута Марио Самуилов изведе перфектно Ивайло Спасов в наказателното поле на домакините и очи в очи със стража им го простреля за 0:1. Преди това пропуски направиха Валентин Илиев и Марио Самуилов. В 19-та минута Валентин Илиев   получи контузия в бедрото и бе сменен от Викторио Георгиев.

Във втората част на срещата отново по-добрият отбор бе този на Левски Крупник. В 51-ва минута обаче резултата бе изравнен неочаквано, като това бе единственият точен удар на футболистите на Рилци. Атаките на гостите към противниковата врата продължиха. В 55-та минута Викторио Георгиев изведе отдясно Марио Самуилов и той отблизо простреля стража на домакините за 1:2. Три минути по-късно Викторио Георгиев бе изведен от Марио Самуилов и резултата нарасна на 1:3. Последният гол за гостите бе отбелязан в 70-та минута след като Ивайло Спасов изведе Румен Георгиев, който тръгна директно срещу вратата на домакините,  преодоля всички, включително и вратаря им, и реализира попадение за 1:4.

„Давам висока оценка на всички футболисти, които взеха участие в победния мач като гости в Рилци. В следващия мач ще домакинстваме на Малеш Микрево”, сподели старши треньорът на Левски (Крупник) Пламен Георгиев пред кореспондент на Novsport.com.

В друг мач от 16 кръг за първенството на АОГ Благоевград Струма се срещнаха отборите на Ветрен Полена и Светкавица Митиново. Срещата започна с натиск на гостите от Митиново, които създаваха повече голови положения, като поставяха често в неудобна ситуация защитата на домакините след атаки по фланговете от страна на Тодор Стамболиев и Петър Илиев. В 35-та минута бе отсъден фаул в полза на домакините, като главният съдия единствен видя нарушението. След изпълнението му бе отбелязан първия гол за 1:0. В края на полувремето при меле в наказателното поле на Светкавица топката се отклони от техен защитник и се спря в мрежата за 2:0.

Втората част на срещата започна с натиск на гостите. В 51-ва минута след топовен изстрел на Николай Тупаров от 25-26 метра топката се спря в мрежата за 2:1. В 65-та минута след центриране отляво на Тодор Стамболиев в наказателното поле на домакините техен защитник отклони с ръка , и главният съдия отсъди дузпа в полза на Светкавица. Опитният футболист Десислав Трайков бе точен от бялата точка и резултата бе изравнен – 2:2. Веднага в отбора на домакините бе даден шанс на футболисти със силови качества, но отборът на Светкавица продължи да играе сигурно отзад, разчитайки на контраатаки, провеждани чрез Боби Божинов Ангел Гацев, Тодор Стамболиев и Николай Тупаров. В самия край на мача Тодор Стамболиев надбяга защитата на домакините отляво, навлезе в наказателното поле, насочи топката по земята към Борислав Божинов, той на Николай Тупаров и последния с левия крак изпрати топката в далечния ъгъл на вратаря за 2:3.

„Достойно представяне на нашите футболисти, които намериха сили от резултат 2:0 за домакините да достигнат до пълен обрат, побеждавайки с 3:2. Следващият ни мач ще бъде в Митиново срещу отбора на Осеново от с.Долно Осеново”, сподели Десислав Трайков от отбора на Светкавица.

Янтра призова феновете за подкрепа

Билетите за мача с Монтана вече са в продажба

ОФИЦИАЛНО: Ангел Стойков продължава с Черноморец Бургас

Той продължи договора си до лятото на 2027 година

Таранът на „соколите“ вече струва по-скъпо

Интерес към Ахмед Ахмедов няма да липсва през лятото

„Соколите“ искат да задържат една от звездите си

Румен Руменов има договор до края на сезона

Спартак (Вн) ще се разправи с Дунав

Вижте подробности

Треньорът на Спартак Варна е изправен пред труден избор

Вижте какъв

Георги Давидов с наряд за дерби във Втора лига

Опитният рефер пратен на Янтра - Монтана

Обещаха солидни пачки на „соколите“

Спартак Варна ще играе за солидни премии, при спечелване на Втора лига

Спартак (Варна) се изложи срещу аматьори, не успя да им вкара

"Соколите" завъртяха 0:0 срещу Септември Тервел в контрола

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки