БИТКАТА ЗА ЕЛИТА: Етър и Спортист в сблъсък на "Ивайло"

Мачът е от 15,00 часа днес

БИТКАТА ЗА ЕЛИТА: Етър и Спортист в сблъсък на "Ивайло"

„Етър” приема „Спортист“ (Своге) днес от 15,00 часа на стадион „Ивайло“. Двубоят е много важен за “болярите”, които при успех ще дръпнат със 7 т. пред съперника и ще запазят аванса си от три пред „Крумовград“. Оспорвано дерби предстои обаче за “виолетовите” – то противопоставя единствените два отбора във Втора лига, които не само нямат загуба през пролетния полусезон, но и не са допускали гол във вратите си.

 
Крум Стоянов и Христо Митев са възстановени и ще са на разположение на старши треньора Емануел Луканов. Крум Стоянов пропусна гостуването на „Марица“ в Пловдив заради травма, а Митев бе заменен принудително по време на срещата, но и двамата вече са здрави.

Така от контузените футболисти в лазарета остава само Николай Янков, който е със счупен пръст на крака. Аут от групата са още Яни Пехливанов и Мартин Моран, които изтърпяват наказания за натрупани картони.

Двубоят ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. Паркингът от северната страна на стадион „Ивайло“ ще бъде затворен за автомобили през целия петъчен ден. Организацията по провеждането на футболната среща налага да бъде ограничен достъпът на автомобили до паркинга, тъй като той трябва да приеме тези на длъжностните и служебните лица, както и ПТС-ите на телевизията и автобуса на гостуващия тим.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 ч във фен магазина на великотърновския клуб, а от 13:30 ч. – и на касите от северната страна на стадиона. Редовните билети остават на цена от 8 лева. Учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 г. ще влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете – 10 лева и родител с две деца – 12 лева.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки