Меси взе окончателно решение за бъдещето си

Аржентинецът иска да остане в Европа

След като спечели световната купа с Аржентина, сега Лионел Меси има да вземе важно решение за бъдещето си.

Договорът на 35-годишния нападател с Пари Сен Жермен изтича и той има няколко опции пред себе си. На този етап той е най-вероятно да остане на "Парк де Пренс" поне за още един сезон, макар да отхвърли първото предложение за удължаване на договора си. Сега той е получил втора оферта и се очаква да реши дали да я приеме. Едно е сигурно: Меси със сигурност ще продължи кариерата си в Европа и няма да приема предложения от Близкия Изток, разкрива "Спорт".

В последните седмици излязоха доста информации, че интерес към аржентинеца има от страна на Ал Хилал, който подготвя умопомрачителна оферта, за да го убеди да поеме към Саудитска Арабия. Агентът на играча Жорже Мендеш обаче побърза да разсее слуховете и заяви, че това са фалшиви новини.

По всичко личи, че Меси със сигурност ще остане в Европа. Той иска да направи още един опит да спечели Шампионската лига преди края на кариерата си. Освен вариантът да остане в ПСЖ, пред него стои и опцията да се завърне в Барселона, макар че за каталунците ще бъде изключително трудно да предложат задоволителни финансови условия на аржентинеца.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки