Илиан Илиев: Бразилците трябва да свикнат с отбора

„Искахме да намерим още един противник за контрола, но не успяхме“

Илиан Илиев: Бразилците трябва да свикнат с отбора

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше доволен след контролната среща между „моряците“ и втородивизионния Созопол, завършила 3:0 за варненския футболен отбор след хеттрик на Атанас Илиев.

„Като натоварване контролата беше добра. С оглед на времето и на противника стана доста здрав мач, главно заради тези, които идват след контузии и не са играли доста време. Беше важно те да натрупат игрови минути. Винаги имаме претенции, че можем да играем по-добре с това, което имаме като идея за мачовете, но принципно сме доволни главно физически. Бразилците Мишаел Алвес и Матеус Машадо са добре физически, но трябва да свикват с отбора. Доволни сме от еволюцията на Матеус, тъй като дойде в лошо физическо състояние, а сега е доста по-добре. Лошото при него е, че в следващите един-два мача няма да е опция, тъй като в момента си подменя паспорта и документите му се обработват доста бавно", посочи той.

"Kогато дойде Атанас Илиев, ние знаехме, че няма да е в идеално игрово състояние. Физически, колкото и да си добре, не си ли тренирал с отбор, не си ли играл мачове, е тежко. Това, което показа той днес, все още не е истинският Наско. Дай Боже да ни помогне до края на първенството, но може би след подготовката и лятото той ще бъде човекът, когото познаваме. В момента отборът трудно нагажда към него и може би трябва да се поусъвместят нещата. Той малко да се нагласи към стила на отбора и отборът към неговия. Трудно е, защото във времето сме търсили главно нападатели, които да търсят празните пространства. Това ще трябва да го променим. И ние трябва да се нагодим добре в някои ситуации с неговата игра в пеналта, и обратното – той към някои ситуации, където има пространства да ги търси. Както го направи днес на няколко пъти", допълни Илиев.

"Едгар Пашеко получи разтежение. Аз бях против това той да играе, но момчетата в отбора настояха. Може би в предишния мач избързахме с пускането му. Радващо е, че няма разкъсване, просто е леко разтежение, което беше неизлекувано. Искахме да намерим съперник и за друга контрола, но не успяхме“, каза Илиев.

Каранга: Няма да се откажа, докато не стана шампион с ЦСКА

Бразилецът е мотивиран да донесе обратно титлата при "армейците"

Меси каза до кога ще играе

Пространно интервю на аржентинеца за Big Time podcast

Илиан Илиев: Трябва да поощряваме и малкото добри неща

Вижте какво каза националният селекционер след прибирането в България

Везенков: В НБА ме подценяват

Българинът призна, че в Барселона не е получил добро отношение

Помощникът на Илиан Илиев: Потенциалът на футболистите е по-голям

Вижте какво каза Петър Костадинов

Лечков: Борислав Михайлов бе удобният виновник

Вижте какво още каза героят от САЩ 94

Божинов: На Гонзо няма да му е лесно, но нещата ще се получат

Бившият национал на България вярва, че новият президент на БФС ще се справи със задачата

Младият треньор на Германия обясни важен ли е опитът в националния отбор

Кой може да опази Мбапе?

Джони Велинов: Искам отново да видя ЦСКА шампион

„Българското първенство в момента разполага с много добри вратари“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки