„Франс Футбол“ на „Армията“ за среща с Димитър Пенев

Екип на престижното френско списание остана впечатлен от клубния музей на ЦСКА

Екип на престижното френско списание "Франс Футбол" посети стадион "Българска армия", за да направи специален репортаж за легендата на българския футбол Димитър Пенев.

Треньор номер 1 на България за 20-ти век ще гостува в специална рубрика, която припомня значими събития от историята на "петлите" на зеления терен.

Несъмнено един от най-големите кошмари за тях е двубоят на "Парк де Пренс" на 17 ноември 1993 г, когато водени от Стратега, българите победиха инфарктно в последната секунда с 2:1 и се класираха за Световното първенство в САЩ.

Именно този сблъсък бе обстойно анализиран с Димитър Пенев, като журналистът Оскар Бертран показа завидно познание в детайлите и близо час и половина с интерес слушаше разказа на своя събеседник.

Треньорът сподели доста увлекателни неща за нагласите, мотивацията, тактиката и емоциите си покрай онази паметна вечер в Париж, които ще бъдат представени на читателите на световно популярната медия през месец април.

Френският репортер заедно с фотографа на изданието Себастиян Льобан посетиха и клубния музей като останаха впечатлени от богатата експозиция и трофеи на армейците. На изпроводяк те получиха книги с лични автографи и посвещения от Димитър Пенев.

Още от Любопитно/Жълто

Орла си пада по спортисти и смени телефонния си номер 21 пъти

Вижте подробности

Силна петъчна вечер за Пламен Андреев

Вижте подробности

Легендарният баскетболист с най-бързия кабриеолет в света

"Червените" удариха автобуса си

Официалният акаунт на легендата беше хакнат предизвика смут

По време на събитието Камата ще отдели време и внимание на всички

Вижте какво съобщиха от клуба

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки