Изненада! Берое гони халф преди края на сезона

Клубът е сигурен, че Серкан Юсеин симулира контузии

Берое е на крачка от разтрогване на договора си със Серкан Юсеин. Причината е, че 26-годишният халф напоследък симулира контузии и не общува с треньорите и останалите играчи.

Юсеин заигра при заралии през лятото на 2021 г., като първоначално беше под наем от Лудогорец. Година след това разтрогна с „орлите“ и отново подписа със старозагорци, но вече като свободен агент. Той има договор с клуба до края на сезона, но може и да не го изпълни докрая. От началото на сезона халфът е участвал в 23 мача, в които има 1 гол и 3 асистенции.

„Вече се провеждат разговори за бъдещето на Серкан Юесеин. В последно време той непрекъснато симулира контузии, не стиска зъби и не общува. Това е достатъчно показателно доколко е ангажиран в тренировките“, коментира председателят на „Сдружение за подкрепа на футбола Берое“ адвокат Светослав Миневски.

„И при Калоян Кръстев може да има новини около бъдещето му. Само 4-5 са състезателите с изтичащи договори. Съставът ни за следващия сезон е кадрово обезпечен. Запазим ли и треньорски екип отборът за догодина ще е вече сработен“, добави юристът пред „Тема Спорт“.

Още от Берое

Берое и Спортист (Своге) играят утре във Велико Търново

Лудогорец е на 2 титли от властелина в Европа, вижте всички титли у нас

Радостин Георгиев може да се възползва от напускането на Иван Караджов

Вижте всички решения на Дисциплинарната комисия

„Няма адекватност от отсрещната страна“, оплака се Белия

Хебър си уреди минимум бараж за оцеляване

Вижте подробности

Отзиви след победата на Ботев (Враца) над Берое с 2:0

И двата тима имат нужда от точки

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки