Цветомир Найденов: Долу ръцете от Кръстаич!

"С лекота ще ни класира за Евро 2024", заяви иронично той

Бълтария допусна тежко поражение на "Пушкаш Арена" от Унгария с 0:3, като по този начин значително лимитира шансовете си за класиране на Евро 2024. Националният ни отбор по футбол загуби и предишната си среща от квалификациите за Европейското първенство - срещу Черна гора с 0:1.

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов сподели в социалните мрежи своето мнение, като наблегна на това, че Ивайло Чочев не е повикан в националния отбор и подходи с ирония към треньора Младен Кръстаич.

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев ?
Така. Защо да играе ?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!", написа Найденов.
 

 

Още от БГ Футбол

"Смърфовете" представиха новия си изпълнителен директор

Вижте подробности

Вижте подробности

При отказ от този специалист в “Надежда” имат други варианти за нов наставник

Вижте програмата и вероятните съперници на "орлите"

Бизнесменът публикува колаж на стартов състав на разградчани, в който участват съдии

Това направиха и от Левски

За първи път от 3 години българин е №1 при реализаторите

"ЦСКА никога не би свалил гащите си!", заяви той

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки