БРУТАЛНО: Пребиха вратаря на Спортист (Своге)

Вижте подробности

БРУТАЛНО: Пребиха вратаря на Спортист (Своге)
Брутален инцидент шокира футболистите, треньорския щаб и ръководството на Спортист Своге преди утрешното дерби във Втора лига с Миньор Перник, пише "Мач Телеграф". Титулярният вратар на "шоколадите" е бил нападнат от непознат бабаит в СПА-центъра на столичен хотел и е със счупена скула и нос.

Младият Мартин Величков, който тази зима се върна у нас след няколко години в Германия и бе в плановете за селекция и на елитните Локомотив Пд и ЦСКА 1948, вчера е претърпял операция в „Пирогов“ и вече е подал жалба в полицията.  
Мартин Величков

 „На 27 март вечерта бях отишъл на сауна в СПА-центъра на хотел „Рамада“ до Централна гара. В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: „Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!“ Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах.

Две от рецепционистките, които работят там, минава по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал… Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек“, коментира Величков малко, след като бе изписан от болницата.

Вратарят е потърсил лекарска помощ в „Пирогов“ на другия ден след инцидента, а вчера (29 март) са го оперирали. Семейството на талантливия футболист също е в шок след случилото се и се надява на бърза намеса от страна на МВР, за да се установи и санкционира нападателят.



ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки